Prat Brands, l’empresa de comerç electrònic que gestiona ambdues marques, ha establert un acord de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, una entitat privada sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial integral als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

 

Tarragona, 14 de febrer de 2022 – Segons l’Asociación Española de Pediatría, a Espanya hi ha anualment 15 nous casos de càncer per cada 100.000 menors de 14 anys. I encara que l’índex de supervivència és relativament alt, d’un 81% als cinc anys, la pandèmia de la COVID-19 ha complicat l’atenció a les unitats pediàtriques d’Oncologia. És per això, que el Dia Internacional del Nen amb Càncer que es celebra cada 15 de febrer ens recorda que és més necessari que mai prestar atenció a un segment que no sempre té prou visibilitat.

Amb aquest objectiu, Playkin i Greencut, dues de les marques pròpies de Prat Brands, volen aprofitar el llançament d’un nou producte conjunt, el tractor elèctric per a nens Greentruck, per fer una acció conjunta en col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics (AFANOC), responsables d’iniciatives com “La Casa dels Xuklis”, “Posa’t la Gorra” o “RockPelsXuklis”.

Més concretament, la col·laboració es produirà a través de tres accions:

  • S’ha realitzat una donació d’uns 330 euros a l’AFANOC amb la compra de 41 gorres Natura, que seran utilitzades pels equips de Greencut i Playkin.
  • Des del 15 fins al 28 de febrer, un 20% de les vendes del Greentruck que es produeixin dins del web de la marca Greencut es destinaran a l’ajuda de les famílies de nens i adolescents amb càncer.
  • Durant la celebració a Lleida del “Posa’t la Gorra!”, a finals de març, es sortejarà un Greentruck, dins el marc del sorteig solidari que es duu a terme en aquesta jornada.

Segons Mireia Calvet, CEO de Prat Brands, iniciatives com aquesta són un reflex de la preocupació de l’eCommerce per la desigualtat que pateix la població infantil. “Moltes de les nostres accions tenen la intenció d’intentar corregir aquest desequilibri, com marca l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) 10 de l’Agenda 2030 de la ONU”.

El tractor elèctric per a nens Greentruck, de Playkin i Greencut, està fabricat en plàstic d’alta resistència a cops i rascades i incorpora rodes EVA, amb millor adherència i seguretat. L’adult responsable el pot controlar a través del comandament a distància incorporat, i disposa d’altaveu, reproductor de música, USB, control de volum, fars amb llum LED, cinturó de seguretat i indicador de potència.

Més sobre Greencut

A Greencut tenim més de 12 anys d’experiència en la cura i el tractament del jardí. Som especialistes en eines i maquinària de jardineria, agrícola, de bricolatge i taller per a un ús particular i semiprofessional, amb productes de benzina, elèctrics i de bateria. Som una marca catalana en la que confien milers de clients a tot Europa que volen cuidar del seu jardí d’una manera senzilla i entretinguda.

Sabem que cuidar el jardí no és una tasca fàcil. Per això creiem en herois reals, com tu. La nostra missió és que siguis capaç d’escoltar el que et demana el teu jardí a cada moment i que acabi sent el que millor llueixi de tot el veïnat.

Més sobre Playkin

Des de Playkin, creiem que compartir el temps de joc entre pares i fills es un aspecte vital per el creixement

emocional i el desenvolupament i aprenentatge dels nens. Per això, els nostres vehicles apart de funcionar amb

pedals tenen comandament a distancia perquè pares i fills puguin divertir-se junts.

Els vehicles elèctrics son les joguines ideals per gaudir de l’exterior i la natura. A més tenen molts beneficis pels més

petits de la casa, perquè els ajuda a desenvolupar habilitats com l’equilibri y les seves capacitats motores.

Para descargar esta nota de prensa, por favor, haz clic aquí.

 

Contacte de premsa

121PR

Juan del Castillo

juan@121pr.com

+34 647 58 33 55